Wedgwood Shop

Welkom in de webwinkel van Regina Servies. Hier vindt u schitterend luxe servies van Wedgwood, dat in de meeste gevallen niet meer wordt geproduceerd. De webwinkel biedt een ruim aanbod met prachtige serviesdelen en verzamelobjecten in de hoogste kwaliteitsklasse. Alle items zijn zorgvuldig geselecteerd en verkeren in zeer goede conditie. Ieder item is handmatig gecontroleerd en gegarandeerd in uitstekende staat.

 • Wedgwood Jasperware

  Wedgwood Jasperware (195)

  Wedgwood Jasperware wordt geproduceerd sinds 1775. Van oudsher worden de neoklassieke decors en reliëfs ontworpen door vooraanstaande kunstenaars. In de afgelopen eeuwen zijn vele vazen, borden, serviesgoed, cameeën, meubelbeslag en portretmedaillons verschenen. Bij Regina Servies vindt u Jasperware objecten in zeer goede staat.
 • Wedgwood Edme

  Wedgwood Edme (12)

  Wedgwood Edme is een wereldberoemd servies dat al sinds 1908 wordt vervaardigd. Zoals dat gaat, is een groot aantal serviesdelen uit het verleden niet meer in productie. Bij Regina kunt u echter tóch terecht voor een verscheidenheid aan representatieve onderdelen. Bekijk hier het aanbod van gereviseerd Edme en kies de gewenste productieperiode.
 • Wedgwood Celestial Platinum

  Wedgwood Celestial Platinum (5)

  Wedgwood Celestial Platinum is een luxueus servies dat werd geïntroduceerd in 2000. Het is uitgevoerd op het Wedgwood White basisservies. Het decor is uitgevoerd in verfijnd perkament. De collectie is gemaakt van zuiver wit porselein en wordt omrand met een rand van glazend platina. Het Celestial Platinum servies was in productie tot 2012.
 • Wedgwood Sarah's Garden

  Wedgwood Sarah's Garden (1)

  Wedgwood Sarah's Garden is geïnspireerd op de Engelse landelijke tuin. Het decor bevat verwijzingen naar warmte en geluk. Dit servies is in productie sinds 1997. Het bevat kleurrijke bloemen, fruit en tuininsecten. Een deel van het assortiment is uit productie. Bij Regina vindt u echter schitterende gereviseerde delen in zeer goede staat.
 • Wedgwood Conway

  Wedgwood Conway (9)

  Wedgwood Conway werd gedurende bijna zeventig jaar vervaardigd, namelijk tussen 1929 en 1997. Het decor bevat schitterende gekleurde boeketten rozen op een achtergrond van gemêleerde bladeren. Het Conway servies wordt al enige tijd niet meer geproduceerd. Bij Regina vindt u echter zeer representatieve serviesdelen in uitstekende conditie.
 • Wedgwood Carlton

  Wedgwood Carlton (12)

  Tussen 1995 en 2005 maakte Wedgwood de Carlton servieslijn, die de natuur weerspiegelt met zachte tinten van rood, geel en groen. Dit servies is een klassieker, maar wordt niet meer gemaakt. Gelukkig kunt u bij Regina nog prachtige serviesdelen vinden die in uitstekende staat zijn. Zo kunt u blijven genieten van de schoonheid en kwaliteit van dit bijzondere servies.
 • Wedgwood Queen's Plain

  Wedgwood Queen's Plain (3)

  Wedgwood Queen's Plain is een beroemd gewelfd servies, waarvan de eerste ontwerpen dateren uit 1776. Na bijna tweeëneenhalve eeuw is Wedgwood in 2015 gestopt met de productie. Bij Regina kunt u echter terecht voor representatieve onderdelen om uw servies aan te vullen. Alle items zijn geselecteerd op kwaliteit. Bekijk hier het aanbod van gereviseerd Queen's Plain.
 • Wedgwood Kutani Crane

  Wedgwood Kutani Crane (21)

  Kutani Crane van Wedgwood is een elegant servies met een betekenisvolle symboliek. Centraal staan twee kraanvogels, die zijn genesteld tussen bamboe en bloemendetails. In veel Aziatische culturen wordt de kraanvogel geassocieerd met een lang leven, geluk en voorspoed. Dit servies is een icoon uit de geschiedenis. Het was in productie van 1971 tot 1998.
 • Wedgwood Moss Rose

  Wedgwood Moss Rose (15)

  Wedgwood Moss Rose is een beeldbepalend servies, dat gedurende bijna een halve eeuw in productie is geweest, namelijk van 1945 tot 1992. Het ontwerp bevat een schitterende tuinroos in een perfect gekozen kleurstelling. Het weldoordachte decor is per serviesdeel vormgegeven, wat tot een geweldige compositie leidt voor het complete servies.
 • Wedgwood Florentine Turquoise

  Wedgwood Florentine Turquoise (17)

  Wedgwood Florentine Turquoise is een servies uit de Wedgwood Prestige Collectie. Dit werkelijk glorieuze servies werd geïntroduceerd in 1931 en is nog steeds in productie. Het decor bevat een schat aan mythische wezens en fantastische bloeiende flora. De handgemaakte motieven contrasteren prachtig tegen de achtergrond van zijdeachtig wit porselein.
 • Wedgwood Jasper Conran

  Wedgwood Jasper Conran (17)

  Wedgwood Jasper Conran is een modern servies waarvan de eerste ontwerpen dateren uit 2001. De collectie omvat verschillende lijnen die uitstekend gecombineerd kunnen worden. Het servies is ontworpen door de Britse toonaangevende ontwerper Jasper Conran. Hij wordt algemeen beschouwd als een autoriteit op het gebied van Britse stijl. Bij Regina Servies vindt u schitterende ongebruikte Jasper Conran serviesdelen.
 • Wedgwood Wild Strawberry

  Wedgwood Wild Strawberry (10)

  Wedgwood Wild Strawberry is een feest voor uw ogen. De collectie is geïnspireerd op heerlijke wilde aardbeien en het decor vervoert u naar de Engelse landelijke tuin. Wild Strawberry is een delicaat servies dat is gecreëerd in 1964. Een klein assortiment is tegenwoordig nog in productie. Hier vindt u echter vele serviesdelen in zeer goede staat.
 • Wedgwood Lavender

  Wedgwood Lavender (5)

  Wedgwood Lavender is een iconisch servies dat is ontworpen in de jaren '50 van de vorige eeuw. Het is gemaakt van Queen's Ware en voorzien van glanzend lichtblauw loodglazuur. Het typische lavendelblauw staat ook wel bekend als "Wedgwoodblauw". Bij Regina Servies kunt u terecht voor verschillende Lavender collectors-items in zeer goede staat.
 • Wedgwood Night and Day

  Wedgwood Night and Day (6)

  Wedgwood Night and Day werd geïntroduceerd in 2000. Het modern klassieke servies is uitgeroepen tot een icoon van stijl en was in productie tot 2018. De collectie valt op door een grandioos contrast tussen zuiver wit porselein en black basalt. Het servies is naar eigen smaak samen te stellen, door kleuren en reliëfpatronen van visgraten, ruiten en ribbels te combineren.
 • Wedgwood Briar Rose

  Wedgwood Briar Rose (6)

  Wedgwood Briar Rose is een prachtig klassiek servies dat bijna 30 jaar in productie is geweest, namelijk tussen 1969 en 1998. Briar Rose is gebaseerd op het Edme servies. Het bevat een bloemmotief van zachtroze wilde rozen op diepgroen gekleurde bladeren. Het zachtaardige decor is per serviesdeel vormgegeven. Briar Rose zal u geen dag vervelen.
 • Wedgwood Traditional Plain

  Wedgwood Traditional Plain (3)

  Het Wedgwood Traditional Plain is ontworpen in 1957 en kan worden beschouwd als een icoon van design uit die tijd. Het servies is vervaardigd van Queen's Ware en voorzien van schitterend wit loodglazuur. Dit servies was in productie tot 1997. Bij Regina Servies kunt u terecht voor verschillende ongebruikte serviesdelen, die verkeren in zeer goede staat.
 • Wedgwood Ivy House

  Wedgwood Ivy House (15)

  Wedgwood Ivy House is gedurende een halve eeuw geproduceerd: van 1938 tot 1988. Het bevat een boeiend decor, dat bestaat uit grote groene en roodbruine bladeren. Het decor is met de hand vervaardigd en het servies wordt omrand met glanzend 22-karaat goud. Dit fascinerende servies is vernoemd naar de eerste Wedgwood fabriek uit 1759.
 • Wedgwood Paul Costelloe

  Wedgwood Paul Costelloe (10)

  Deze collectie is in 1999 ontworpen door de Iers-Amerikaanse ontwerper Paul Costelloe, die algemeen wordt beschouwd als een autoriteit op het gebied van Britse en Ierse stijl. Het servies is uitgevoerd in crème-, beige en grijstinten. Wedgwood Paul Costelloe was in productie tot 2004. Bij Regina Servies kunt u echter terecht voor schitterende ongebruikte serviesdelen.
 • Wedgwood April Flowers

  Wedgwood April Flowers (3)

  Wedgwood April Flowers is een delicaat porseleinen servies dat werd geproduceerd van 1983 tot 1988. Het porselein bevat kenmerkende spiraalachtige vormen en behaalt een hardheid van 7 op de schaal van Mohs. Het decor wordt gevormd door lieflijke blauw-, roze- en lilakleurige bloemen. Bij Regina Servies vindt u April Flowers serviesdelen in zeer goede staat.
 • Wedgwood Stratford

  Wedgwood Stratford (11)

  Wedgwood Stratford heeft een natuurlijke en tegelijkertijd statige uitstraling. De spiegelrand is namelijk aangelegd met een krans van sierlijke diepgroene klimopbladeren. Stratford werd geproduceerd van 1945 tot 1996 en is dus niet meer in productie. Bij Regina vindt u echter prachtige gereviseerde serviesdelen die praktisch in nieuwstaat verkeren.
 • Wedgwood Hathaway Rose

  Wedgwood Hathaway Rose (7)

  Wedgwood Hathaway Rose is een romantisch klassiek servies dat bijna 30 jaar in productie was: van 1959 tot 1987. Het zachtaardige decor bevat roze rozen, groene bladeren en rozen in de knop. Het servies is gemaakt van Bone China en wordt omrand met glanzend 22-karaat goud. Bij Regina vindt u prachtige serviesdelen in zeer goede staat.
 • Wedgwood Candlelight

  Wedgwood Candlelight (6)

  Wedgwood Candlelight werd geïntroduceerd in 1983 en staat bekend om haar spiraalachtige vormgeving. Het servies is uitgevoerd van zuiver wit porselein, dat een hardheid behaalt van 7 op de schaal van Mohs. Candlelight was in productie tot 1987. Bij Regina vindt u representatieve serviesdelen met minimale tekenen van gebruik.
 • Wedgwood Amherst

  Wedgwood Amherst (1)

  Wedgwood Amherst is een klassiek servies met een moderne touch. Het werd geïntroduceerd in 1984 en uitgevoerd op Wedgwood White, dat ruim 100 jaar geleden werd ontworpen. Amherst was in productie tot 2012. Het decor is uitgevoerd van verfijnd zachtgrijs perkament. De collectie is gemaakt van zuiver wit porselein en wordt omrand met schitterend platina.
 • Wedgwood Solar

  Wedgwood Solar (1)

  Wedgwood Solar werd in 1984 ontworpen ter gelegenheid van het 225-jarig bestaan van Wedgwood. Het iconische servies, dat werd ontworpen door Tom Kellogg, bleef tot 2012 in productie. Het servies is vervaardigd van zuiver wit porselein, wat resulteert in een zijdeachtig canvas. Wedgwood Solar springt in het oog door haar ronde organische sculpturen.
 • Wedgwood Queen's White

  Wedgwood Queen's White (4)

  Wedgwood Queen's White is gebaseerd op het Queen’s Shape servies uit 1776. Het hedendaagse Queen's White bevat echter een delicate rand platinum, dat prachtig contrasteert op de achtergrond van wit aardewerk. Wedgwood Queen's White was in productie in 2005 en 2006. Bij Regina Servies kunt u terecht voor schitterende serviesdelen.
 • Wedgwood Embossed Queen's Ware

  Wedgwood Embossed Queen's Ware (4)

  De geschiedenis van Wedgwood Embossed Queen's Ware gaat terug naar de tijd dat de Britse koningin Charlotte gecharmeerd raakte van de producten van Wedgwood. In 1765 kreeg het aardewerk het koninklijke predicaat. Embossed Queen's Ware is ruim twee eeuwen in productie geweest maar de productie is gestopt. Bij Regina Servies vindt u echter zeer representatieve serviesdelen.
 • Wedgwood Capri

  Wedgwood Capri (3)

  Wedgwood Capri heeft een moderne touch en is vervaardigd van zuiver wit porselein. Het decor is opgebouwd uit zachtblauwe en lichtgele banden. Hierbinnen zijn diamantvormige accenten te bewonderen. De Capri collectie was in productie in de periode 2000 - 2001. Bij Regina Servies kunt u terecht voor prachtige serviesdelen in uitmuntende staat.
 • Wedgwood Strawberry Hill

  Wedgwood Strawberry Hill (2)

  Wedgwood Strawberry Hill is een geliefd servies, waarbij de aardbei centraal staat. Het werd ontworpen in 1957 en was in productie tot 1978. Het decor bevat een schitterende rand van aardbeibladeren, bloemen en fruit, dat voortreffelijk siert op het zuiver witte Bone China porselein. Alle serviesdelen bevatten bovendien delicate randen van 22-karaat goud.
 • Wedgwood Cavendish

  Wedgwood Cavendish (6)

  Wedgwood Cavendish is een luxueus servies met een koninklijke uitstraling. Het is vervaardigd van zuiver wit porselein. Het decor is uitgevoerd in koningsblauw perkament met okerkleurige decoraties. Het servies wordt omrand met glanzend 22-karaat goud. Het indrukwekkende Cavendish servies werd geproduceerd van 1982 tot 2010.
 • Wedgwood Chelsea Garden

  Wedgwood Chelsea Garden (4)

  Wedgwood Chelsea Garden is geïnspireerd op de Chelsea Flower Show, een tentoonstelling van tuinen en tuinbouw die jaarlijks wordt georganiseerd in Chelsea. De collectie zal tuin- en natuurliefhebbers aanspreken, omdat de kleurrijke bloemen, groenten- en fruitsoorten die in de keramische ontwerpen zijn geïntegreerd, warmte en geluk vastleggen.
 • Wedgwood Rosalind

  Wedgwood Rosalind (4)

  Wedgwood Rosalind werd vervaardigd van 1970 tot 1997. Dit tijdloze servies is gebaseerd op de Edme basis. Het decor bestaat uit een krans van roze roosjes, die worden afgewisseld met rozen in de knop en bladeren in frisse groenkleuren. Rosalind is niet meer in productie. Hier vindt u echter schitterende serviesdelen met minimale tekenen van gebruik.
 • Wedgwood Colorado

  Wedgwood Colorado (1)

  Wedgwood Colorado is een luxueus servies met een subtiel geometrisch bloemendecor in een rode sierrand. Het decor is gemaakt van rood perkament met okerkleurige en blauwe accenten. De randen zijn vervaardigd van 22-karaat goud, waarmee dit servies een koninklijke uitstraling heeft. Wedgwood Colorado werd geproduceerd van 1985 tot 2004.
 • Wedgwood Cornucopia

  Wedgwood Cornucopia (1)

  Wedgwood Cornucopia is een beeldbepalend hedendaags klassiek servies. Het werd ontworpen in 1995 en het is nog steeds in productie. Het decor is gebaseerd op de 'Hoorn des overvloeds'. De Cornucopia collectie is gemaakt van zuiver wit porselein, versierd met een brede band van ivoorkleurig perkament en omrand met glanzend 22-karaat goud.
 • Wedgwood Gold Chelsea

  Wedgwood Gold Chelsea (4)

  Wedgwood Gold Chelsea is een klassiek servies dat werd geïntroduceerd in 1983. Het servies heeft een tijdloos ontwerp dat draait om individuele vormen. De serviesdelen kunnen perfect worden gemengd in andere serviescollecties. Gold Chelsea staat bekend om haar zuiver witte porselein, spiraalachtige vormgeving en 22-karaat gouden accenten.
 • Wedgwood Ice Rose

  Wedgwood Ice Rose (4)

  Het Wedgwood Ice Rose servies is geliefd bij velen en laat een fantastische indruk achter. De twee bevroren blauwe rozen op de sneeuwwitte achtergrond van Wedgwood's Bone China zijn namelijk een magische combinatie. Dit servies is in productie geweest van 1959 tot 1987. Bij Regina Servies vindt u diverse serviesdelen in zeer goede staat.
 • Wedgwood Ludlow

  Wedgwood Ludlow (3)

  Wedgwood Ludlow is gebaseerd op het Queen's Shape servies uit 1776. Het hedendaagse Ludlow decor bevat een ingetogen boeket bloemen en verschillende decoraties op de achtergrond van prachtig wit aardewerk. Wedgwood Ludlow was in productie in de periode 2005 - 2006. Bij Regina Servies kunt u terecht voor verschillende schitterende serviesdelen.
 • Wedgwood Radcliffe

  Wedgwood Radcliffe (3)

  Het Radcliffe servies van Wedgwood werd geproduceerd van 1975 tot 1995. Het herfstachtige decor is geplaatst op de Edme basis en het bevat sierlijke verwijzingen naar de natuur. Radcliffe is al enige tijd niet meer in productie. bij Regina Servies vindt u echter schitterende serviesdelen in zeer goede staat.
 • Wedgwood Raspberry

  Wedgwood Raspberry (1)

  Wedgwood Raspberry is een oogstrelend servies dat werd geproduceerd van 1990 tot 1998. Raspberry is gebaseerd op het egale Traditional Plain, dat is vervaardigd van Queen's Ware. Het decor verwijst naar de natuur. Het bevat een aaneenschakeling van frambozen, groene takjes, bladeren en roze bloesem. Dit servies zal u geen dag vervelen.
 • Wedgwood Roseberry

  Wedgwood Roseberry (2)

  Wedgwood Roseberry is een oven naar tafel servies, dat vervaardigd is van zeer sterk aardewerk. Het decor bevat een aaneenschakeling van roze bloemen, lichtgroene bladeren, rode kruisbessen en trossen met blauwe bessen. Dit servies is niet meer in productie sinds 1996. Bij Regina kunt u echter toch terecht voor zeer representatieve serviesdelen.
 • Wedgwood White

  Wedgwood White (1)

  Wedgwood White legt de essentie van eenvoud en Engelse stijl vast. De Wedgwood White collectie is gemaakt van zuiver wit porselein. Het tijdloze ontwerp van deze collectie gaat terug naar de jaren twintig van de vorige eeuw. Honderd jaar later zijn de scherpe, strakke lijnen en moeiteloze eenvoud nog altijd perfect voor dagelijks gebruik.
 • Wedgwood Wild Apple

  Wedgwood Wild Apple (3)

  Wedgwood Wild Apple is een uiterst sterk servies dat vervaardigd is van het beste aardewerk. Het landelijke decor is opgebouwd uit ranken met wilde appels, roze bloesem en takken die uitlopen in sierlijke bladeren. Dit servies is niet meer in productie sinds 1996. Bij Regina kunt u echter toch terecht voor serviesdelen in representatieve staat.