Verzendinformatie

Regina Servies hanteert een digitale winkelformule. Alle bestellingen worden wereldwijd per post verzonden vanuit Nederland met professionele en duurzame verpakkingsmaterialen. Op deze pagina vindt u informatie over de wijze van verzenden binnen Nederland en naar het buitenland. Tevens staat hier vermeld welke verzendtarieven we hanteren en bij welke bestedingen uw bestelling gratis worden verzonden.

Nederland en België

Bij bestellingen met een waarde van meer dan €50,- geldt gratis verzending. Bij bestellingen met een waarde van minder dan €50,-, bedragen de verzendkosten naar adressen in Nederland en België €4,95. Kies voor bezorging op uw huisadres of op een PostNL locatie in de buurt. U kunt zelf de bezorgdag en het tijdstip van bezorgen kiezen (voor deze opties geldt een toeslag). Bestellingen worden verzekerd en aangetekend verstuurd. U kunt uw verzending bovendien volgen via uw account, met behulp van Track & Trace. De bezorgtijd van PostNL is 1 tot 2 werkdagen.

Duitsland

Bij bestellingen met een waarde van meer dan €150,- geldt gratis verzending. Bij bestellingen met een waarde van minder dan €150,-, bedragen de verzendkosten naar adressen in Duitsland €10,95. Kies voor bezorging op uw huisadres of op een PostNL locatie in de buurt. Bestellingen worden verzekerd en aangetekend verstuurd via PostNL. U kunt uw verzending bovendien volgen via uw account, met behulp van Track & Trace. De bezorgtijd van PostNL naar Duitsland is doorgaans 2 tot 3 werkdagen.

EU1 landen

Bij bestellingen met een waarde van meer dan €150,-, bedragen de verzendkosten naar Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden €21,95. Bij bestellingen met een waarde van meer dan €150,- geldt gratis verzending. Bestellingen worden verzekerd en aangetekend verstuurd via PostNL. U kunt uw verzending bovendien volgen via uw account, met behulp van Track & Trace. De bezorgtijd van PostNL naar landen in Europa is doorgaans 2 tot 3 werkdagen.

EU2 landen

Bij bestellingen met een waarde van minder dan €200,-, bedragen de verzendkosten naar overige landen in Europa €29,50. Bij bestellingen met een waarde van meer dan €200,- geldt gratis verzending. Bestellingen worden verzekerd en aangetekend verstuurd via PostNL. U kunt uw verzending bovendien volgen via uw account, met behulp van Track & Trace. Eventuele invoerrechten zijn niet bij de verzendkosten inbegrepen. De bezorgtijd van PostNL naar landen in Europa is doorgaans 2 tot 3 werkdagen.

Wereldwijd

Bij leveringen naar de Verenigde Staten, Canada, Australië, China, Japan en overige landen buiten Europa, bedragen de verzendkosten €39,50. Eventuele invoerrechten zijn niet bij de verzendkosten inbegrepen en komen voor rekening van de ontvanger. Bestellingen worden verzekerd en aangetekend verstuurd via PostNL. U kunt uw verzending bovendien volgen via uw account, met behulp van Track & Trace.