Retourneren

Wanneer u een bestelling plaatst bij Regina, dan hebt u de mogelijkheid om uw bestelling of een gedeelte hiervan binnen 21 dagen retour te sturen. Na correcte ontvangst van uw retourzending, zullen we het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugbetalen. Wanneer u producten terugstuurt, dan verzoeken we het originele verpakkingsmateriaal te gebruiken. We maken u erop attent dat de kosten van retourzendingen voor rekening van de koper zijn. Bekijk hieronder meer over het retourbeleid van Regina.

Hoe het werkt

Bij uw bestelling voegen we een pakbon toe. Hierop vindt u een overzicht met de producten die zijn uitgeleverd. Deze informatie hebt u nodig voor een eventuele retourzending. Hiervoor hebt u namelijk een herroepingsformulier nodig. Vul op dit formulier de gevraagde informatie in en onderteken het. Verstuur de producten vervolgens in de originele verpakking terug en voeg het formulier toe. Stuur uw retourzending naar: Regina Servies, Van Lawick van Pabststraat 125, 6814 HD Arnhem.

Voorwaarden

 1. Uitsluitend zendingen via PostNL worden aangenomen
 2. Retourneer uw zending binnen 21 dagen na de afleverdatum 
 3. Alleen onbeschadigde producten worden ingenomen
 4. Producten dienen in de staat te verkeren zoals ze zijn verzonden
 5. De originele verzendverpakking dient gebruikt te worden
 6. Kosten en risico van het retourneren zijn voor risico van de koper
 7. We adviseren uw retourzending verzekerd te versturen
 8. Regina zal onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen niet aannemen
 9. Bij product- of leverfouten, zijn de kosten van de retourzending voor rekening van Regina. De kosten worden na ontvangst van de retourzending vergoed.
 10. Bij product- of leverfouten, dient u dit binnen 5 dagen na levering te melden
 11. Wanneer niet voldaan is aan de retourvoorwaarden, dan behouden we het recht om zendingen terug te sturen en de verzendkosten bij de koper in rekening te brengen.

Terugbetaling

Na correcte ontvangst van de geretourneerde artikelen, ontvangt u een creditnota. Het aankoopbedrag wordt vervolgens uiterlijk binnen 30 dagen op uw rekening teruggestort. De terugbetaling vindt plaats naar het bankrekeningnummer, de creditcard of Paypalrekening waarmee u besteld hebt.