Wedgwood Wild Strawberry

Een traditie sinds 1964

Wedgwood Wild Strawberry is een luxueus servies, waarvan het schitterende decor is ontworpen in 1964. Sommige delen van dit servies worden nog steeds vervaardigd, terwijl andere items inmiddels uit productie zijn. De Wild Strawberry collectie is voor een groot deel uitgevoerd in beenderporselein (Engels: Bone China), waarvan de productie al in 1812 werd gestart. Wedgwood’s Bone China is van hoge kwaliteit en behaalt een hardheid van maar liefst 7 op de schaal van Mohs. Het is daarnaast bijzonder wit en een van de meest doorschijnende soorten porselein.

Ontwerp en decor

Het Wild Strawberry decor brengt de magie van Engelse wilde aardbeien en room op fraai porselein. Het ontwerp is een feest voor uw ogen en doet verbeelden alsof u in een Engelse landelijke tuin zit. Centraal staat de wilde aardbei of bosaardbei. Daarnaast bevat het decor, dat met de hand is aangebracht, fijn getekende bladeren en fraaie roze bloemen. Verder springt Wild Strawberry in het oog met haar schitterende in 22-karaats goud afgebiesde randen. Zodoende krijgt het landelijke decor een luxe uitstraling. De Wild Strawberry is dus perfect voor een luxe high-tea en feestelijke gelegenheden.


Voorbeelden van Wild Strawberry


Het assortiment

Hierboven is een samenstelling weergegeven van enkele Wedgwood Wild Strawberry serviesdelen. Het complete Wild Strawberry servies is zeer rijk uitgerust en de gehele lijn omvat zeker 150 serviesdelen. Uniek zijn de accentdelen, waarmee het servies op speelse wijze kan worden uitgebreid en naar eigen smaak kan worden samengesteld. Het assortiment bestaat onder meer uit een ontbijtservies, thee- en koffieservies, gebakservies, presenteerschalen, diverse kommen, dekschalen en terrines. Er zijn tevens soepkoppen, hoge mokken, klokjes en vele giftware items geproduceerd, zoals sierradendoosjes, schaaltjes en vaasjes. Eigenlijk ontbreekt het aan niets binnen de mogelijkheden van Wild Strawberry.

Wild Strawberry kopen

Een klein assortiment van Wedgwood Wild Strawberry is nog steeds in productie. De meeste serviesdelen uit het verleden worden echter niet meer geleverd door de fabriek. Regina Servies maakt het mogelijk om uw bestaande servies aan te vullen met originele onderdelen, die verkeren in zeer goede staat. In onze webwinkel vindt u schitterende serviesdelen, die veelal zijn geselecteerd uit particuliere collecties. Op deze pagina vindt u een handige prijslijst. We bieden uitsluitend de beste items, die zelden zijn gebruikt en vrij zijn van beschadigingen of kleurverlies. Kortom: Bij Regina vindt u uitsluitend hoogwaardig Wedgwood Wild Strawberry, dat u bovendien eenvoudig online kunt bestellen.