Wedgwood Sarah’s Garden

Wedgwood Sarah's Garden

Een traditie sinds 1997

Sarah’s Garden van Wedgwood is een schitterend servies voor tuinliefhebbers en mensen die verbonden zijn met de natuur. De vele kleurrijke bloemen, fruit en tuininsecten die in de keramische ontwerpen zijn geïntegreerd leggen warmte en geluk vast. De decors zijn opgebouwd uit pasteltinten en naar eigen smaak te variëren. De collectie van Sarah’s Garden is ontworpen in 1997 en geïnspireerd op de Engelse landelijke tuin. Een deel van het assortiment is nog steeds in productie maar verschillende serviesdelen van de oorspronkelijke collectie worden niet meer vervaardigd. Sarah’s Garden is één van de eerste voorbeelden van een lifestyle servies van Wedgwood. Deze koers is Wedgwood destijds ingeslagen als gevolg van maatschappelijke veranderingen.

Ontwerp en decor

De naam van Sarah’s Garden is uitgebracht als hommage aan Sarah Wedgwood, de echtgenote vangrondlegger Josiah Wedgwood. Zij was namelijk een groot tuinliefhebber en ze verbouwde zelf groente en fruit in de tuin. In de ontwerpen van dit servies vindt u zodoende veel bekende Europese fruit-, bloemen- en insectensoorten, die op speelse wijze zijn weergegeven. Sommige serviesdelen zijn bovendien uitgerust met een inspirerend recept. De collectie van Sarah’s Garden is uitgevoerd in diverse kleurstellingen, namelijk groen, rood, blauw en geel. Zodoende is dit servies perfect om het geheel naar eigen smaak samen te stellen. Op dit moment worden overigens alleen nog serviesdelen met groene en blauwe accenten geproduceerd.


Voorbeelden van Sarah’s Garden


Het assortiment

De collectie van Sarah’s Garden is bijzonder ruim. Dit komt in de eerste plaats door de kleurvariaties. Van de oorspronkelijke collectie zijn veel items namelijk in verschillende kleurstellingen geproduceerd. Verder is het aantal serviesdelen behoorlijk uitgebreid. Het assortiment bevat borden, koppen en schotels in vele maten. Daarnaast zijn er diverse presenteerschalen, kommen en schalen verschenen. Tevens bevat de collectie vele speciale onderdelen, zoals servetringen, een olie- en azijnstel, peper- en zoutstel en etagères.

Sarah’s Garden kopen

Een klein assortiment van Sarah’s Garden wordt nog steeds vervaardigd. Regina maakt het echter mogelijk om uw bestaande servies aan te vullen met originele onderdelen, die vaak niet meer worden geproduceerd. In onze webwinkel vindt u schitterende serviesdelen, die veelal zijn geselecteerd uit particuliere collecties. We attenderen u tevens op deze handige prijslijst. We bieden uitsluitend de beste items, die zelden zijn gebruikt en vrij zijn van beschadigingen of kleurverlies. Kortom: Bij Regina vindt u uitsluitend hoogwaardig Wedgwood Sarah’s Garden, dat u bovendien eenvoudig en zonder gedoe online kunt bestellen.