Over Regina Servies

Wedgwood Briar Rose

De formule van Regina Servies

Regina Servies biedt een hedendaagse winkelformule waarmee klassieke Wedgwood serviezen een nieuw leven krijgen. We richten ons op het verwerven en reviseren van de allerbeste delen van klassiek Wedgwood. Vervolgens brengen we een selectie van uitsluitend de beste serviesdelen in de webwinkel onder de aandacht van geïnteresseerden. Voor u is het zodoende mogelijk om uw klassieke servies eenvoudig aan te vullen, precies zoals u dat gewend bent.

Een traditie levend houden

Wedgwood is een levende traditie sinds 1759 en de producten zijn er natuurlijk niet voor iedereen. Reeds in 1765 werd de fabriek geselecteerd als leverancier van aardewerk voor de Britse Kroon, wat wel aangeeft welke status men mag toebedelen aan het wereldberoemde serviesgoed. Wie eenmaal heeft geproefd van de voornaamheid van Wedgwood, zal voor altijd een bijzonder gevoel met zich meedragen. Regina is er voor wie zijn collectie wil aanvullen of verder wil uitbreiden met hoogwaardige serviesdelen.


Impressie van het assortiment


Onze servieslijnen

We richten ons op verschillende Wedgwood decors. In de eerste plaats is dit het in 1908 ontworpen Edme servies, dat destijds werd vervaardigd in opdracht van de gebroeders Pannier uit Parijs. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende dessins die op het Edme basisservies zijn gebaseerd, waaronder Stratford, Briar Rose, Rosalind en Conway. Tevens bieden we een schitterend assortiment met Wedgwood Cornucopia. Het is onze ambitie om het aanbod in de toekomst verder uit te breiden.

De voordelen van Regina

Regina onderscheidt zich in de eerste plaats door vakkundige selectie van servies dat uit productie is. Het resultaat is dat we een ruime collectie met uitsluitend de allerbeste delen op voorraad houden. Naast het gemak van digitaal winkelen, hanteren we bovendien 24-uurs verzending, gratis verzending bij besteding vanaf €50,- en anti-breukgarantie. Kortom: Regina biedt een hedendaagse beleving bij het aanschaffen van iconisch Wedgwood. Bent u benieuwd naar wat we hiermee bedoelen? Bezoek de webwinkel en u weet het.