Garantie

We vinden het belangrijk dat de producten die u koopt voldoen aan uw verwachtingen. Regina verkoopt hoofdzakelijk vintage serviesdelen van tien tot vijftig jaar oud. Dit betekent dat de oorspronkelijke fabrieksgarantie altijd verlopen is. Producten zijn dus ook zeker niet nieuw. Echter, we richten ons op de selectie van het beste servies met minimale tekenen van gebruik. Wat dit precies inhoudt leest u hieronder.

Waarop we selecteren

Serviesdelen van Regina hebben altijd een eerdere eigenaar gehad. Maar verworven delen worden onderworpen aan een strenge selectie. Ons aanbod wordt speciaal geselecteerd op uitmuntende eigenschappen voor vintage servies. Dergelijke serviesdelen zijn in het verleden doorgaans nauwelijks of zelden gebruikt. Dit betekent dat u de garantie hebt dat hetgeen u bij Regina koopt van hoge kwaliteit is.

Geen craquelé

Het glazuur is puntgaaf. Tenzij anders vermeld is er geen sprake van craquelé of andere scheurtjes.

Geen chips

Het aardewerk is onbeschadigd. Serviesdelen bevatten dus geen chips of stootplekken, zelfs geen minimale.

Contactvlak

Contactvlakken van onder meer koppen en kannen verkeren in alleszins nette staat. Ze kunnen wel gebruikssporen bevatten.

Kleurecht

Eventuele aanwezige dessins hebben de kleur zoals oorspronkelijk bedoeld. Er is geen sprake van verkleuring of vervaging.

Minimale krassen

Borden bevatten een minimaal aantal krassen, die met name door messen worden achtergelaten.

Geen vlekken

Serviesdelen bevatten geen bruine vlekjes of andere aantastingen van het glazuur. Servies van Regina is niet beboterd.