Wedgwood Carlton

De voordelen van serviesinname

Het is vaak een stap om afscheid te nemen van een Wedgwood servies, want een servies draagt vaak (dierbare) herinneringen met zich mee. Daarom is het prettig wanneer uw servies een nieuwe bestemming vindt op een waardige manier, zonder uzelf financieel tekort te doen. De formule van Regina Servies biedt hiervoor de oplossing. Bekijk hieronder de belangrijkste voordelen van serviesinname door Regina.

Geen gedoe

Onze formule richt zich op soepele en prettige verkoopbeleving. Bij Regina hebt u geen last van moeizame verkoop, ongewenste contacten of gedoe.

Digitale prijsindicatie

Alvorens bij u langs te komen, zullen we eerst een prijsindicatie afgeven. Deze kunt u op uw gemak doornemen. En u weet van tevoren waar u aan toe bent.

Eerlijke prijs

We bieden een eerlijke prijs, die vergelijkbaar is met wat u in de regel op aanbodsites ontvangt voor complete Wedgwood serviezen.

Eén koop

We zullen uw servies altijd in één keer en in zijn geheel overnemen. Hierdoor blijft u niet zitten met incourante of moeilijk te verkopen onderdelen.

Direct afrekenen

Bij een serviesinname zullen we het verschuldigde bedrag direct aan u betalen. Het bedrag voldoen we ter plaatse, contant of desgewenst digitaal.

Ophaalservice

We komen graag bij u langs en nemen de juiste verpakkingsmaterialen mee. U hoeft zelf dus niet de weg op met zwaar en breekbaar servies.

Professionaliteit

Regina biedt een vertrouwd en vriendelijk aanspreekpunt. We bieden toegankelijke communicatie en we zullen u professioneel en respectvol benaderen.

Deskundigheid

We hebben veel kennis van zaken over de (internationale) markt van klassieke Wedgwood serviezen. Zodoende kunnen we het juiste bod neerleggen.

Transparantie

We bieden transparantie over de wijze waarop ons bod tot stand komt. Desgewenst staan we u hier graag inhoudelijk over te woord.

Geen ergernis

U bespaart zich de ergernis van vreemden aan de deur en contact met het verkeerde publiek. Uw servies wordt op een waardige manier behandeld.

Prijsvoorstel en overnamebod

Bent u benieuwd naar de inkoopmogelijkheden voor uw servies, vraag dan een prijsindicatie aan. Aan de hand van uw specificaties, zullen we aangeven of we uw servies op dit moment kunnen innemen en binnen welk prijsbereik. Het precieze bod kunnen we echter pas na afzonderlijke bezichtiging van de serviesdelen op locatie uitbrengen.