Betaalmogelijkheden

Regina hanteert een digitale winkelformule. Hierdoor is het alleen mogelijk is om electronisch te betalen. Dit kan op verschillende manieren via veilige verbindingen. Kies onder meer uit iDeal, Paypal of betaal met uw creditcard. Het is tevens mogelijk om via een bankoverschrijving te betalen. Hieronder vindt u per betaalmogelijkheid hoe het werkt.

iDEAL

In Nederland is iDEAL verreweg de snelste en meest praktische methode van betalen. U betaalt het bedrag direct tijdens het bestelproces, via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Na een geslaagde betaling via iDEAL, wordt uw bestelling binnen 24 uur uitgeleverd.

Bancontact

In België is Bancontact de snelste en meest praktische methode van betalen. U betaalt het bedrag direct tijdens het bestelproces, via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Na een geslaagde betaling via Bancontact, wordt uw bestelling binnen 24 uur uitgeleverd.

Giropay

In Duitsland is Giropay de snelste en meest praktische methode van betalen. U betaalt het bedrag direct tijdens het bestelproces, via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Na een geslaagde betaling via Giropay, wordt uw bestelling binnen 24 uur uitgeleverd.

Mybank

In verschillende landen in Europa (waaronder Luxemburg, Frankrijk en Italië) biedt Mybank een snelle en praktische methode van betalen. U betaalt het bedrag tijdens het bestelproces, via de omgeving van uw eigen bank. Na een geslaagde betaling via Mybank, wordt uw bestelling binnen 24 uur uitgeleverd.

Paypal

PayPal biedt een snelle en veilige manier van betalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een intermediair die online en mobiele betalingen tussen personen en webwinkels afhandelt. Voor deze gratis service hebt u een account bij Paypal nodig.

Alipay

Alipay is een mobiel betalingsplatform. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een intermediair die online en mobiele betalingen tussen personen en webwinkels afhandelt. Voor deze gratis service hebt u een account bij Alipay nodig.

Creditcard

U kunt betalen met uw creditcard via de betaalgateway van Paypal. Via de gateway accepteren we betalingen van Mastercard, Visa, American Express en Discover. Na een geslaagde betaling via creditcard, wordt uw bestelling binnen 24 uur uitgeleverd.

Bankoverschrijving

Wanneer u betaalt via een bankoverschrijving, dan kunt u het bedrag overmaken op het bankrekeningnummer zoals vermeld op de orderbevestiging. Zodra de transactie is verwerkt, zal uw bestelling worden uitgeleverd. Volledigheidshalve vindt u hier ons bankrekeningnummer: NL06 ABNA 0553769960 t.n.v. Regina Servies.

VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is met duizenden winkels en webshops dé populairste cadeaukaart van Nederland. Bij Regina Servies kunt u VVV Cadeaukaarten verzilveren. Tijdens het afrekenen kunt u de kaart verzilveren door uw gegevens en de code in te voeren.

Webshop Giftcard

Webshop Giftcard is een populaire webwinkel cadeaukaart in Nederland. Met uw Webshop Giftcard kunt u naar hartenlust shoppen in onze webwinkel. Tijdens het afrekenen kunt u de kaart verzilveren door uw gegevens en de code in te voeren.